Meet me.

‘ The only way to do great work,
is to love what you do’
– Steve Jobs 

Meet me.

“The only way to do great work, is to love what you do’ is een uitspraak van Steve Jobs die mij zeer aanspreekt. Ik ben een geboren regelaar. Ben op m’n allerbest als er veel druk op de ketel staat en houdt ervan om geprikkeld te worden door onverwachte en nieuwe situaties. Mijn nieuwsgierigheid blijft altijd zoeken om bekend te worden met het onbekende. Misschien heb ik (nog) niet alles gedaan, maar ‘nee’ zal ik nooit zeggen en het geregeld krijgen kun je met een zekerheid van op aan gaan.  

De combinatie van events, marketing en communicatie is iets wat ik als vanzelfsprekend zie in deze huidige tijd. Met een studie achtergrond in alle drie probeer ik de verbindende (en vaak versterkende) factor te zoeken en deze strategisch in te zetten. Het verbinden, contact maken en samen creëeren met mensen geeft mij heel veel energie. 

Daarnaast houd ik ook op persoonlijk vlak van nieuwe ervaringen opdoen. Ik ontdek daarbij graag nieuwe culturen tijdens reizen. Niet alleen in verre landen maar ook binnen Amsterdam ga ik regelmatig op ontdekking uit. 

Ik ben actief met hardlopen en Crossfit en probeer nieuwe sportieve uitdagingen zeker niet uit de weg te gaan. Ik ben de masterchef in mijn eigen keuken te zijn, maar laat het ook graag aan de specialisten over door nieuwe & vertrouwde restaurants te bezoeken. Ik probeer creatieve activiteiten uit en ben actief met fotografie.